Nilüfer Belediyesi Ertan Ayçetin Bisikletevi Açılışı Ve Bisiklet Turu Etkinliği

12 HAZİRAN PAZAR

BİSİKLET TURU : 09:00 / KENT KONSEYİ ÖNÜ

BİSİKLETEVİ AÇILIŞI : 13:00 / BAŞKÖY

12 Haziran Pazar günü Nilüfer Kent Konseyi önünde bir araya gelen bisiklet ve doğaseverler saat 09.00'da bisiklet turuna başlayacak. Toplam mesafesi yaklaşık 22.5 km olan bisiklet parkuru her bisiklet modeline uygun olup ayrıca zorluk seviyesi ise kolay derece olarak belirlenmiştir.

FSM - ÖZLÜCE - İZMİR YOLU- BAŞKÖY MAHALLESİ parkurunda yapılacak bisiklet turu, Başköy Mahallesi'nde bulunan Nilüfer Belediyesi Ertan Ayçetin Bisikletevi'nde son bulacak. Bahçe içerisinde gerçekleştirilecek açılış konuşmaları ve hediye çekilişinin ardından saat 12.00'de hizmete açılacaktır.