haber

4x4 Nilüfer

Teknik Direktör Pablo Martin Batalla yönetiminde sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), son maçta Doğugücüspor’u 3-0 yendi. Ligdeki 4. maçını da kazanan Nilüfer Belediye FSK, liderliğini sürdürdü.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 3. Grup’ta mücadele eden Nilüfer Belediye FSK, dördüncü hafta maçında Doğugücüspor’u konuk etti. İbrahim Yazıcı Stadyumu’ndaki maçı yaklaşık bin 500 taraftar izledi. Her iki takımın orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

İkinci yarının başlaması ile orta alan üstünlüğünü eline geçiren Nilüfer Belediye FSK, rakibini kanat akınları ile bunaltmaya başladı. Günün başarılı ismi Cantürk Güngör kendi ceza sahasından aldığı topla dripling yaparak rakip ceza yayına kadar çalımlarla geldi. Pasını müsait durumdaki Emre Pehlivan’a çıkardı. Emre  Pehlivan’ın ortasında Sinan Yıldırım topu ağlarla buluşturdu ve 74. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonrada baskısını sürdüren Nilüfer Belediye FSK, ilk golün asistini yapan Emre Pehlivan’ın ayağından bulduğu golle 84. dakikada 2-0 öne geçti. 88. dakikada Sinan Yıldırım plase bir vuruşla kendisinin ikinci takımın üçüncü golünü kaydetti ve maç, 3-0 Nilüfer Belediye FSK üstünlüğü ile sona erdi.

Oynadığı 4 maçı da kazanan Nilüfer Belediye FSK, topladığı 12 puanla en yakın rakibinin 2 puan önünde namağlup liderliğini sürdürdü.