haber

Alkışlar Nilüfer’e

Eskişehir Anadolu Üniversitesi BESYO Spor Salonu'na oynanan karşılaşmada takımlar başa baş mücadele ederken ilk 10 dakika 4-4 beraberlikle geçildi. Bu dakikadan itibaren savunmada etkili olan Beşiktaş hücumda da goller bulunca ilk yarıyı 15-7 önde tamamlandı. 

İkinci yarıda da Beşiktaş skor üstünlüğünü sürdürdü. Ramazan ve Viktor’un etkili oyunuyla son çeyreğe 24-13 önde giren Beşiktaş, maçı 31-18 kazanarak kupanın sahibi oldu. Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde Beşiktaş kupasını, Federasyon Başkanı Bilal Eyuboğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in elinden aldı. 

Türkiye Kupası'nda ikinci olan Bursa Nilüfer Belediyesi’nin kupa ve madalyalarını da Eskişehir Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata verdi. Kupada final oynayarak Avrupa’ya gitmeyi garantileyen Nilüfer Belediyespor’u Onursal Başkan Mustafa Bozbey ve kulüp yöneticileri kutlayarak gelecek maçlar için başarı diledi.