haber

Nilüfer’de asfalt sezonu başladı

Geçen yıl hedefini aşarak 67 kilometre asfaltlama yapan Nilüfer Belediyesi ekipleri bu yaz asfaltlama çalışmalarına hız vererek 130 bin ton asfalt dökecek.

2011 yılında makine parkı yatırımlarına ağırlık verdiklerini dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Nilüfer’in en büyük sorunları arasında gösterilen yol ve asfalt sorunlarına çözüm bulmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Hızla gelişen Nilüfer’de yol ve asfalt konusunda gelen talepleri karşılamak için bu yıl da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ekiplerimiz sürekli yol iyileştirme ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor,” dedi.

Yaz döneminde 130 bin ton asfalt dökerek 89 kilometrelik yol asfaltlayacaklarını kaydeden Başkan Bozbey, bu yıl öncelikle Ahmetyesevi, Alaaddinbey, Altınşehir, Ataevler, Balat, Barış, Beşevler, Çalı, Çamlıca, Demirci, Ertuğrul, Fethiye, Görükle, Hasanağa, İhsaniye, İrfaniye, Karaman, Kayapa, Konak, Kültür, Minareliçavuş, Odunluk, Özlüce ve Üçevler mahallelerinde asfaltlama çalışması yapılacağını söyledi.

Nilüfer’in en öncelikli ihtiyacı olan yol-asfalt çalışmalarını aksaksız yürütebilmek için İller Bankası’ndan kredi desteği aldıklarını sözlerine ekleyen Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi’ne 17 milyon 500 bin TL tutarında kredi imkanı sunan İller Bankası yetkililerine de teşekkür etti.