haber

Aşkın ve tutkunun dansı Nilüfer’i de sardı

Kültür ve sanatın kenti Nilüfer’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve ilginin her geçen yıl biraz daha arttığı Nilüfer Tango Festivali karnaval havasında başladı.

Nâzım Hikmet Kültürevi’nde muhteşem bir gösteriyle başlayan 4.Nilüfer Tango Festivali bu yıl da alanında Türkiye ve Avrupa’da ön plana çıkmış başarılı eğitmenleri bir araya getirdi. Hafta sonu eğitimleri ile Nilüferliler için ücretsiz tango dersleri verecek olan eğitmenler festivalin açılış gecesinde sergiledikleri performansla muhteşem bir gösteriye imza attı. Sanatseverlerin gözünü bir an olsun sahneden alamadığı gecede Tanju Yıldırım ve Tangoroma Orkestrası seslendirdiği parçalarla salonu dolduran Nilüferliler'in büyük beğenisini kazandı.

Bursa’dan Türkan Bulut Yiğitdinç, İstanbul’dan Aydın-Pelin Kocamusaoğlu, Yunanistan’dan Georgia Zikou ve İtalya’dan Virginia Nota gibi yaklaşık 20 başarılı ismin sahne aldığı gece birbirinden etkileyici performanslarla son bulurken, Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Metin Tuncel gösteri sonunda sahneye çıkarak başarılı dansçıları kutladı.