Atay Doğu yuvaya döndü

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda, Antrenör Reşat Yazıcıoğulları’ndan boşalan koltuğa Atay Doğu geldi. Doğu, Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde kendisini bir yıllığına Nilüfer Belediyespor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Vakıfbank ile  Eczacıbaşı’nın yanı sıra İsviçre ve Almanya’nın çeşitli takımlarında da görev yapan Doğu,  Dünya voleybol tarihinin önemli isimlerden Andrzej Niemczyk’in yardımcılığını da yaptı. Plaj Voleybol Milli  Takımı’nın da antrenörlüğünü yapan Doğu, Türkiye Milli Takımı’nın çeşitli yaş kategorilerinde de yıllarca görev yaptı.

Yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu kaydeden Atay Doğu, Nilüfer Belediyespor’u, teknik heyet, yönetim ve sporcularla hedeflenen noktaya getirmek için ellerinden geleni yapacağını ifade etti. Nilüfer Belediyespor’un hedefleri olan bir camia olduğunu söyleyen Doğu, gelecek sezon Avrupa biletini almak için mücadele edeceklerini belirtti. Yollarını ayırdıkları Reşat Yazıcıoğulları’na yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Ali Karamık da, “Daha önce çalıştığımız Atay hoca ile yeni bir sayfa açıyoruz. Kendisi kulübü ve camiamızı bilen bir isim. Artık kenetlenerek yeni sezonda hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Konuşmaların ardından Doğu kendisini Nilüfer Belediyesporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.