Balkanların sesi Nilüfer’de yankılanacak

Kurulacak sergi ve stantlarda Balkan kültürü ve yöresel yiyeceklerin yer alacağı etkinlikte zengin bir görsel şölen konukları bekliyor olacak.

Oluşturulan oyun alanlarında çocukların doyasıya eğleneceği panayırın bu yıl da büyük ilgi çekmesi bekleniyor.

Balkanlardan en fazla göç alan ilçe olan Nilüfer’in en büyük kültür etkinlikleri arasında yer alan panayırda, cumartesi akşamı düzenlenecek Suzan kardeş konserinin yanı sıra, DJ Samet Kurtuluş, Grup Son Durak, Nilüfer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu sahne alacak. Pazar günü ise Nilüfer Kent Konseyi Sevgi Korosu, Fehriye Güney, Nilüfer Roman Orkestrası ve Bulgaristan’ın sevilen sanatçısı Tatyana sahne alırken 3. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı’nın kapanışında Mustafa ve Ajda Çavuşev sevilen şarkılarını etkinlik katılımcıları için seslendirecek.