haber

Başarılı eskrimciden Bozbey’e ziyaret

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Hizmet Birimi ve Nilüfer Belediye Spor Kulübü desteği ile 2 yıldan bu yana çalışmalarını sürdüren Samet Şahin, ilk uluslararası deneyiminde katıldığı organizasyonda tek Türk sporcu olarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenör Kader Yıldırım’ın çalıştırdığı Samet Şahin, Berlin’de 8-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Alman Engelliler Spor Derneği ve Tekerlekli Sandalye Spor Birliği Gençlik Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil ederek, Flöre branşında dördüncü oldu. Şahin ayrıca Berlin’de düzenlenen 10-17 Haziran tarihlerinde Grundtvig Tekerlekli Sandalye Eskrimi Workshop’una da katıldı.

Elde ettiği başarı sonrası Başkan Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret eden Samet Şahin, desteklerinden dolayı başta Nilüfer Belediyesi olmak üzere sponsor firmalara da teşekkür etti. Elde ettiği başarının gurur verici olduğunu kaydeden Şahin, Türkiye Ortopedik Engelliler Spor Federasyonu’na da seslenerek, branş olarak yer almayan bu sporun ülkemizde gelişmesini ve yaygınlaşmasını istediğini dile getirdi.

Elde edilen başarının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey ise, “Burada sizlerin kendine olan güveninizin yaşam sevincinizin artması çok önemli. Bu sporun sizler tarafından yapılması çok anlamlı. Sizlere güveniyoruz ve her zaman size olan desteklerimiz devam edecek. İstendikten sonra yapılmayacak şey yok. Destek veren sponsorlarımıza da çok teşekkür ederim. Sizlerden daha çok büyük başarılar bekliyoruz,” dedi.

Başkan Bozbey ziyaretin ardından Samet Şahin’i kutlayarak plaket verdi.