haber

Başkan Bozbey’den BGC’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Basın Danışmanı Hande Koç ve Özel Kalem Müdürü Pınar Gürel ile birlikte BGC Başkanı Nuri Kolaylı ve Yönetim Kurulu üyelerini Basın Kültür Sarayı’nda ziyaret etti.

 

Yapılan genel kurul sonucunun hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Bozbey, “Nilüfer Belediyesi olarak BGC ile ortak çok sayıda projemiz oldu. Bundan sonra da bu çalışmalar devam edecek. Yeni dönemde size ve ekibinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.


BGC Başkanı Nuri Kolaylı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi, Uğur Mumcu Sahnesi gibi Bursa’ya mâl olmuş yapılarda ortak çalışmalarımız devam ediyor. Akkılıç Kütüphanesi ülke çapında önemli bir noktaya geldi. Uğur Mumcu Sahnesi Bursa’nın sesi oldu. Aydınlarla Yüz Yüze projemiz ses getirdi. Bundan sonra da bu tür çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Ziyarette Nuri Kolaylı, Başkan Bozbey’e Yunuseli Mahallesi’nde basın mensupları için yapılacak konutlar hakkında bilgi vererek projenin görsellerini gösterdi. Başkan Bozbey de projeyi beğendiğini ifade ederek, Türkiye’ye örnek olması gerektiğini belirtti.