haber

Başkan Bozbey den Kaymakam Çalık a veda

2012 Kaymakamlar Kararnamesi ile Fethiye İlçe Kaymakamlığı’na atanan Ekrem Çalık, kendisi için düzenlenen veda yemeğinde Nilüfer’deki protokol üyeleri ve çalışma arkadaşlarıyla buluştu. Eşi Zeynep Çalık ve oğlu Emirhan Çalık ile birlikte geceye katılanlara teşekkür eden Ekrem Çalık duygusal anlar yaşadı. 
Nilüfer’de 5 yıl görev yapmanın onur ve gurur verici olduğunu kaydeden Çalık, “Aile olarak Nilüfer’de çok güzel günler yaşadık. Nilüfer ve sizleri hiçbir zaman unutmayacağız. Görevimiz gereği atandığımız yeni bölgede her zaman sizlere açık kapımız olacak. 5 yıl boyunca uyum içerisinde ortak işlere imza attığımın Nilüfer Belediyesi ve Başkan Bozbey’e sonsuz teşekkürler. Nilüfer’deki tüm kurum idarecileri ve çalışma arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalık ailesi sizleri hiç unutmayacak” dedi. 
Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık’ın atamasını bir dosta uzak kalacakları için üzüntü içerisinde karşıladığını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey ise, “Sayın kaymakamımız ile 5 yıl boyunca uyum içerisinde başarılı çalışmalar yaptık. Kendisi altın gibi yüreğe sahip bir insan. Nilüfer böylesine önemli bir değeri kaybettiği için üzgünüm. Kendisi ve ailesine yeni görev yerlerinde başarı ve mutluluklar dilerim. Nilüfer onları hiç unutmayacak” diye konuştu. 
Çok sayıda daire amiri ve personelin de katıldığı gecede Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kaymakam Ekrem Çalık ve ailesine günün anısına çeşitli hediyeler vererek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.