haber

Başkan Bozbey’den Kaymakam Kılıç’a hoş geldin ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve beraberindeki heyet, 2012 Kaymakamlar Kararnamesi ile Fethiye İlçe Kaymakamlığı’na atanan Ekrem Çalık’ın yerine Nilüfer’e atanan Mustafa Kılıç’ı makamında ziyaret etti. 
Diyarbakır’ın Sur ilçesinden gelerek Nilüfer’de yeni görevine başlayan Kılıç’a başarılar dileyen Bozbey, “Nilüfer ve Bursa’ya hoş geldiniz. Nilüfer sürekli gelişen ve büyüyen bir kent. İki kurum arasında daha önce çok anlamlı projelere imza attık. Bundan sonrada yine el ele vererek Nilüfer halkına en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kılıç ise, Nilüfer’i yeni yeni tanıdığını kaydederek, “Nilüfer’e hizmet için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Daha önce iki kurum arasında var olan uyum ve iş birliğinin devam etmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
Başkan Bozbey’e ziyareti sırasında Başkan Yardımcıları Ahmet Çakıcı, Ali Karamık, Nazlı Yazgan ve daire müdürleri de eşlik ederek, Kaymakam Kılıç’a başarılar diledi.