haber

Başkan Bozbey’den Yeni Dönem ve Gazete Bursa’ya ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Basın Danışmanı Hande Koç ile birlikte ilk olarak Gazete Bursa’yı ziyaret etti. Haftalıktan günlük baskıya geçen Gazete Bursa’nın İmtiyaz Sahibi Hamza Eren ve köşe yazarlarıyla bir araya gelen Başkan Bozbey, yerel basının önemine dikkat çekerek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Daha sonra Pardus Yayıncılık bünyesine geçen Yeni Dönem Gazetesi’ni de ziyaret eden Başkan Bozbey, İmtiyaz Sahibi İbrahim Öge, köşe yazarları ve yazı işleri personeliyle buluştu. Soruları yanıtlayan Başkan Mustafa Bozbey burada da basının öneminin altını çizdi.

 

Son günlerde yaşanan olayların basın özgürlüğünün ne seviyede olduğunu gözler önüne serdiğini kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, “Demokrasinin yerleşmesindeki en temel etkenlerden biri de basın ve basın özgürlüğüdür. Son günlerde ülkemizde maalesef demokrasi askıya alınmakta. Demokrasi sorunu çözülmeden ülkenin diğer temel sorunlarını çözemezsiniz. Bu anlamda basın demokrasi açısından bakıldığında çok önemli. Ben her iki gazetemize de yayın hayatlarında başarı diliyorum. Bursa’da da yerel basının güçlü olması kente çok büyük katkı sunacaktır,” dedi.