haber

Başkan Bozbey, Fethiyeliler'in derdini dinledi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey mahalle halkıyla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Fethiyeliler ile bir araya gelen Başkan Mustafa Bozbey, mahalle komitesini çalışmalarından dolayı kutladı. En fazla yapı ruhsatı alan mahallerin başında Fethiye’nin geldiğini kaydeden Bozbey, gelişen ve vizyonu değişen bölgenin her türlü hizmeti hak ettiğini ifade etti. Hayvan bakımı, çevre temizliği ve çöp konteynırı hakkında birçok şikayet aldıklarını da kaydeden Başkan Bozbey, mahalle halkının da üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. 

Fethiye Mahallesi’nin giriş sıkıntısı olduğunu kaydeden Bozbey, “Fethiye’ye giriş yapabilmek için bir hayli yol kat etmek zorundasınız. Bölgenin direk girişi yok. Geçmişte Büyükşehir Belediyesi bir proje geliştirmişti ama sonra rafa kaldırdı. Gerekli kamulaştırmalarla bölgeye direk giriş olmalı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesisi da tamamlanınca, yoğunluk artacak. Bu soruna bir an önce çözüm bulunmalı,” dedi.

Fethiye sınırındaki hastane alanıyla ilgili de bilgi veren Başkan Bozbey, “Bu bölge üzerinde yeniden proje üretiyorlar. Buraya artık hastane alanı yapmayacakları kesinleşti. Biz yeni bir öneri getirerek ranta karşı olduğumuzu gösterdik. Bölgeye meydan yapılsın ve altı da otopark olsun. Böylece o alan hem korunmuş olacak, hem de otopark sıkıntısı bitecek. Konunun takipçisiyiz. Bölgede rant düşünülürse topyekûn mücadeleye hazırız,” diye konuştu.   

Nilüfer CHP İlçe Başkanı Özgür Şahin ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı da Başkan Bozbey, mahalle halkının sorunlarını da dinledi.