Başkan Bozbey halka kulak verdi

Nilüfer’e yeni bir yönetim anlayışı getirmeyi planlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 4 çarpı 4 başkanlık, 7/24 hizmet modeli sergiliyor. Başkan Bozbey haftanın dört gününü makamda dört saat vatandaşları kabul ederek sorunlarını dinliyor, diğer zamanlarını projelerde halkla birlikte olarak 7/24 hizmet veriyor. ‘Başkan Burada’ projesiyle her hafta farklı bir mahalleye makamını taşıyan Bozbey, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirilen ‘Halk Günü’nde vatandaşlara kulak verdi. Öğleden sonra 125 kişiyle tek tek görüşen Bozbey, sorunları ele alarak ilgili müdür ve amirlere çözümü noktasında talimat verdi. Bozbey, Nilüfer Belediyesi sorumluluğunda olmayan konularda ise ilgili kurumlara sorunu ileterek takipçisi olacakları yönünde de vatandaşlara söz verdi.

Başkan Bozbey ile görüşerek sorun ve taleplerini ileten vatandaşlar Halk Evi’nden memnun ayrıldı.