Başkan Bozbey, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü’nü ziyaret etti

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde 19 şube müdürlüğü ile 9 ilçe emniyet müdürünün görev yerinin değiştirildiği son yapılan atamalarda Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Altunsoy’a nezaket ziyaretinde bulundu. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan, Ali Karamık ve Recep Tanlak’ın da katıldığı ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Polisevi Şube Müdürlüğü’ndeki görevinden Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Altunsoy’a yeni görevinde başarılar diledi.

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğünde göreve başlayan Ali Altunsoy da, uzun zamandır Bursa’da görev yaptığını belirterek Başkan Mustafa Bozbey’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.