haber

Başkan Bozbey şampiyonla bilek güreşi tuttu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu olan Gülistan Korkmaz’ı makamında ağırlayarak kutladı. 7 Eylül’de Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı adına mücadele ederek birinci olan Gülistan Korkmaz, başarısını Başkan Mustafa Bozbey ile paylaştı. GFC Görükle Spor Kulübü sporcusu olan Korkmaz, bundan sonraki turnuvalar için de başarı sözü verdi.

 

Gülistan Korkmaz’ı başarısından dolayı kutlayan Başkan Bozbey, “Gülistan, Türk kızlarının bileğinin bükülemeyeceğini tüm dünyaya gösterdi. Kendisini ve kulübünü yürekten kutluyorum. Bu başarının sporun bütün branşlarında faaliyet gösteren sporculara da örnek olacağını düşünüyorum. Sporun kenti Nilüfer’den böyle başarılı sporcular çıkması bizi ayrıca gururlandırıyor” dedi.

 

Gülistan Korkmaz’ı başarısından dolayı ödüllendiren Bozbey, dünya şampiyonu olan Korkmaz ile bilek güreşi de tuttu. Ziyarette yer alan GFC Görükle Spor Kulübü Başkanı Kadir Gırdoğlu ve Başkan Yardımcıları İbrahim Öge ile Bilgin Altınsu da kulüp çalışmaları hakkında Başkan Bozbey’e bilgi verdi.