haber

Başkan Bozbey yurt stantlarını ziyaret etti

Bursa ile yeni tanışan öğrenci ve aileleri de kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür etti. Nilüfer Belediyesi bu yıl da Uludağ Üniversitesi’ne kayıt yaptırmak için Bursa’ya gelen öğrenci ve ailelerini konaklama ve yurt konusunda yalnız bırakmadı. 75. Yıl Kazım Koyuncu Sanat Sokağı’na kurulan stantlar ile öğrenciler yerleşebilecekleri yurt ve apartları bir arada görerek daha iyi bir seçim yapma olanağı elde ederken, yurt ve apart sahipleri de kendilerini tanıtma olanağı buldu. Uludağ Üniversitesi’ne kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler apart ve yurt yetkilileri ile bir araya gelerek bilgi alma imkanı buldu.

Nilüfer Belediyesi tarafından oluşturulan stantların bulunduğu sokağı ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, öğrenci ve yurt yetkilileriyle bir araya geldi. Bursa’ya ilk kez gelen öğrenci ve aileleriyle de sohbet eden Başkan Bozbey’e apart ve yurt temsilcileri sağlanan imkandan dolayı teşekkür etti.

Nilüfer Belediyesi ayrıca, Görükle’nin dışında kampüs içerisinde ve terminalde bulunan stantlarla Bursa’yı ve Nilüfer’i tanıtıcı bilgilendirmeler yapıyor.