haber

Başkan Erdem eğitmenlerle buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem,  24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan eğitimcilerle bir araya gelerek emekleri için teşekkür etti.

 

Nilüfer Belediyesi, bünyesinde görev alan eğitimciler için 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel bir etkinlik düzenledi.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün atölye çalışmalarında görev alan eğitimcilerin yer aldığı buluşmaya Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de katıldı. Eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü  kutlayan Başkan Turgay Erdem, emekleri için teşekkür etti. Nilüfer’in kültür-sanat anlamında yakaladığı başarının temelinde eğitimcilerin büyük payı olduğunu ifade eden Başkan Erdem, “Nilüfer’in kültür-sanat alanında Türkiye çapında adından söz ettirmesi sizlerin başarılı çalışmalarıyla oldu. Atölyelerimize olan ilgi sizlerin başarısını ortaya koyuyor. Güzel ve sürekli büyüyen bir aile olduk. Gelecek nesillerin kültür sanat ile yoğrulması dünyaya olan bakış açılarını da değiştirecektir. Biz sizlere güveniyoruz. Öğretmenler Gününü’zü kutluyorum” diye konuştu.

Nilüfer Roman Orkestrası seslendirdiği eserlerle geceye renk katarken, tango, modern dans ve Nilüfer Halk Dansları eğitmenlerinin gösterileri de büyük alkış aldı.