Murat Kaçar 2023 yılı başarılarını Başkan Erdem ile paylaştı

Nilüfer Belediyespor’un veteran atleti Dr. Murat Kaçar, Başkan Turgay Erdem ile bir araya gelerek 2023 yılında elde ettiği başarıları paylaştı.

Nilüfer Belediyespor’un başarıya doymayan veteran atleti Dr. Murat Kaçar, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret etti. 2023 yılında Polonya’da dünya ikinciliği, Balkan Masterler Şampiyonası’nda Balkan Şampiyonluğu, Türkiye Masterler Pist Şampiyonası’nda Türkiye birinciliği, Balkan Masterler Pist Şampiyonası’nda Balkan Şampiyonluğu, Avrupa Masterler Pist Şampiyonası’nda Avrupa dördüncülüğü elde eden Murat Kaçar, başarılarını anlattı. Desteklerinden dolayı Başkan Erdem ve Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür eden Kaçar, gelecek yıl da aynı performansı sürdüreceğini ifade etti.

Murat Kaçar ile her zaman gurur duyduklarını belirten Başkan Turgay Erdem, Nilüfer’i en iyi derecede temsil ettiği için teşekkür etti. Desteklerinin her zaman devam edeceğini söyleyen Başkan Erdem, Kaçar’a teşekkür ederek, emekleri için para ödülü verdi.