haber

Başkan Erdem öğretmenleri bu yıl da unutmadı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulları ziyaret ederek öğretmenlerin bu özel gününü kutladı. Öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Erdem, eğitimcilere Gülten Akın’ın  “Kuş uçsa gölge kalır” isimli şiir kitabını hediye etti.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri bu yılda yalnız bırakmadı. Her yıl okulları ziyaret ederek öğretmenlere o yılın yazarının bir kitabını hediye eden Başkan Erdem, bu yıl da eğitim emekçilerine kitap ve çiçek armağan etti.

Başkan Erdem, Başkan Yardımcısı Sibel Özer ile ilk olarak Üçevler Şehit Faik Gökçen İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul idarecileri ve öğretmen kadrosuyla bir araya gelen Başkan Erdem, “Siz öğretmenler bizler için çok önemlisiniz. Geleceğimiz sizlere emanet. Sizler için ne yapsak azdır. Emekleriniz için yürekten teşekkür ediyorum. Bu anlamlı gününüzde yanınızda olmaktan mutluluk duydum” dedi.

Öğretmenlerin kente dair sorularını da yanıtlayan Başkan Turgay Erdem, Nilüfer’deki tüm beklentilere cevap vermek için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Başkan Turgay Erdem daha sonra Abdurrahman Vardar İlkokulu ile Hüseyin Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni de ziyaret ederek öğretmenlerle buluştu. Başkan Turgay Erdem ziyaretler sırasında öğretmenlere çiçek ve Gülten Akın’ın  “Kuş uçsa gölge kalır” isimli şiir kitabını hediye etti.