Başkan nerede kitap orada

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, "Başkan Burada, Kitap Burada" diyerek Başkan Burada projesinde çocuklara hediye ettiği kitaplarla yer alıyor.

Makamını her hafta Cuma günleri ilçenin bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, burada mahalle halkıyla bir araya gelirken, Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü de armağan ettiği kitaplarıyla çocukların yanında oluyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gittiği her mahallede çocuklara kitap armağan ediyor.

Kitaplara erişmekte güçlük yaşayan çocukları kitaplarla buluşturmayı amaçlayan proje sayesinde, Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey'in bugüne dek makamını taşıdığı, Tahtalı, Güngören, Korubaşı, Badırga, Fadıllı’nın da aralarında yer aldığı çok sayıda mahallede toplam 442 çocuğa kitap hediye edildi.  Çocuklar da Başkan Bozbey’in elinden en güzel armağanı almanın mutluluğunu yaşadı.

Başkan Burada projesi ile eşzamanlı olarak sürecek olan "Başkan Burada, Kitap Burada", Aralık ayı sonuna kadar 100’e yakın çocuğa daha ulaşmayı hedefliyor.