haber

Başkan Turgay Erdem çocukların isteklerini yerine getiriyor

23 Nisan tarihinde çocuklarla buluşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, çocukların o buluşmadaki taleplerini yerine getirmeye başladı. Başkan Erdem ilk olarak, kendisiyle buluşmak isteyen Nilüferli Alara Arıkan’la makamında buluştu.

 

Genç yaşlı her yaştan vatandaşa dokunan, onların talep, öneri ve sorunlarını dinleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, çözüm önerileri üreterek hem sorunların giderilmesini sağlıyor hem de talepleri yerine getiriyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Nilüferli çocuklarla buluşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, çocukların o buluşmadaki taleplerini de yerine getirmeye başladı. Başkan Turgay Erdem ilk olarak, kendisiyle buluşmak isteyen Nilüferli Alara Arıkan’ı, Halk Evi’ndeki makamında ağırladı. Buluşmada, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş da yer aldı. Arıkan ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bir de sürpriz yaptı. Başkan Turgay Erdem, tenis oynamayı seven Alara Arıkan’a, raket ve tenis topu hediye etti. Heyecan ve mutluluğunu dile getiren Alara Arıkan da, Başkan Turgay Erdem’e teşekkür etti. Alara Arıkan, geleceğe dair hedeflerini de Başkan Turgay Erdem ile birlikte paylaştı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, diğer çocukların park düzenlemesi, bisiklet, basket sahası gibi talepleri de tek tek yerine getireceklerini sözlerine ekledi.