Sertifikalarını aldılar

Biyosidal Ürün Uygulama İzin Belgesine sahip olan ve yıllardır tüm ilaçlama çalışmalarında olduğu gibi pandemi sürecindeki dezenfeksiyon çalışmalarını da Biyosidal Ürün Uygulama Yönetmeliğine uygun bir şekilde yürüten Nilüfer Belediyesi, bu alanda çalışan personelini de gerekli eğitimlerden geçiriyor.

Bu kapsamda Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Halk Sağlığı Bürosu’nda çalışan personel de Sağlık Bakanlığı tarafından (USES) Uzaktan Sağlık Eğitim Sistemi üzerinden düzenlenen Biyosidal Ürün Uygulayıcı eğitimine katıldılar.

Eğitim sürecinin ardından yapılan sınavda başarılı olarak sertifika almaya hak kazanan 9 personele, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çınar tarafından sertifikaları verildi. Dezenfeksiyon ve ilaçlama uygulamalarının halk sağlığı adına önemli ve bu konuda eğitim almış kişiler tarafından uygulanması gereken hizmetler olduğunu belirten Remzi Çınar, personeli kutlayarak sertifikalarını verdi.