Basketbolculardan farklı galibiyet

Çekirge Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısını Nilüfer Belediyespor 41-25 önde tamamladı. Nilüfer Belediyespor Başantrenörü Mehmet Sezen,  ikinci yarıda Eray, Tunç ve Alkan gibi Genç Takım oyuncuları ile yedek oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyu sahaya sürdü. İkinci yarıda da etkinliğini sürdüren mavi yeşil beyazlı ekip maçı 33 sayı farkla 83-50 kazandı. Nilüfer Belediyespor’da Batuhan 21 sayı üreterek, maçın en skorer ismi olurken, Volkan 18, İlkay da 17 sayılık performansla farklı galibiyete katkıda bulundular.

Güçlü altyapıya sahip olduklarını belirten Başantrenör Mehmet Sezen, ‘Nilüfer Belediyespor’u voleybol ve hentbolda olduğu gibi basketbolda da profesyonel ligde temsil etmek için çalışıyoruz. Yönetimimiz bizlere her zaman destek oluyor. Biz de daha büyük başarılar için elimizden geleni yapacağız’ dedi.