Nilüfer Bando Caz Tatili Festivali’ne davet ediyor

Kültür ve sanat kenti Nilüfer’de 29 Ocak’ta başlayacak olan Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali yaklaştıkça heyecan da artıyor. Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği ve Bursa’da ilk kez gerçekleşecek festivalde Türkiye ve dünya starları caz tutkunları ile buluşacak. Caz şöleni öncesi Nilüfer Bando kentin çeşitli noktalarında performanslarını sergileyerek halkı davet ediyor. Podyum Park ve Eker Meydan’da hafta sonunda verdikleri konserlerle izleyenlerin içini ısıtan Nilüfer Bando, mini konseriyle alkış aldı.  Halk, soğuk havaya rağmen, Nilüfer Bando’ya dans ederek eşlik etti. Nilüfer Bando bu hafta Nâzım Hikmet Kültürevi ve kırsal mahallelerde de konser vererek Caz Tatili Festivali’ne davetlerini sürdürecek.