haber

Batalla Başkan Erdem’i ziyaret etti

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü’nün teknik direktörlük görevine getirilen Pablo Martin Batalla,   imzaların atılmasının ardından Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret etti.

 

Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), teknik direktörlük görevine getirilen Pablo Martin Batalla,  göreve başlar başlamaz ilk olarak Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i, Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü Başkanı Tamer İşler ve yöneticilerle birlikte Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti.
Batalla’yı “Kentimize hoş geldiniz” diyerek karşılayan Başkan Erdem yakın zamanda dünyaya gelen ikiz çocukları için de tebrik etti.  Nilüfer Belediyesi’nde beraber olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Erdem, “Çünkü Batalla Bursa’ya mal olmuş bir isim.  Bursa Batalla’yı çok seviyor hatta Bursaspor Tesisleri’nin önünde heykelini diktik.  Bursasopr maalesef istediğimiz yerde değil ama umarım hep Bursaspor hem Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübümüz daha iyi yerlere gelecek. Amacımız önce çocukları,  gençleri eğitmek ve yetiştirmek bu konuda sizin becerilerinize gerçekten ihtiyacımız var” dedi.
Başkan Erdem, Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü’nün amacının Bursaspor’u güçlendirecek bir yapı kurmak olduğunu da sözlerine ekledi.
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü Batalla da Bursa’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Bu şehir futbolu seviyor. Birlikte bu kentte futbolu o çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum” dedi. 
Ziyaretin sonunda Batalla ve Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü Başkanı Tamer İşler,  Başkan Turgay Erdem’e takımın 16 numaralı formasını hediye etti. Başkan Erdem de günün anısına Batalla’ya hediye vererek başarılı bir sezon dileğinde bulundu.