Belediye çalışanlarından kan bağışı

Bursa Kızılay Kan Merkezi ekipleri özellikle soğuk havalarda düşen kan bağışını artırmak için kan bağışı kampanyasına ağırlık verdi. Bursa Kızılay Kan Bağışı Merkezi, Nilüfer Belediyesi’nin Nilpark hizmet binasında oluşturduğu mobil ünite ile çok sayıda çalışandan kan topladı.

Kızılay’ın düzenli olarak yürüttüğü kampanyaya her yıl destek veren Nilüfer Belediyesi personeli kan bağışında bulunmak için adeta yarıştı.

Kampanyada görevli Bursa Kızılay Kan Merkezi Ekip Doktoru Seyran Yılmaztürk, kurum olarak Bursa’da her gün 6 mobil ekip ile kent merkezi, ilçeler ve çeşitli kurumlarda kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ancak Bursa’nın kan ihtiyacını karşılamak için daha fazla bağışçıya ulaşmaları gerektiğini belirterek, bu konudaki duyarlılığı artırmaya çalıştıklarını söyledi.