Belediye personeli müzikle stres atıyor

Her bireyin en az bir enstrüman aleti çalması yönünde sık sık önerilerde bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, müzik eğitim çalışmalarını sürdüren personel ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan ve çalışmalara katılan personeli tebrik eden Bozbey, eline darbukayı alıp bir süre çalışmalara eşlik etti.

Müzik eğitmeni Akın Togay’dan tam not alan Başkan Bozbey, belli bir yaşın ardından da olsa, sabırlı bir çalışma ile bir müzik aleti çalmanın sanıldığı kadar zor olmadığını, bunu başarabilen insanların hayata bakış açılarının değiştiğini ve iş yaşamında daha başarılı olduklarını söyledi.

Bozbey, “Burada amaç müziğin sakinleştirici ve huzur veren ritmlerine, darbukayla da tefle de olsa ayak uydurmak, insanların yaşamına müziğin rengini katabilmek. Evlerinde ve iş yerlerindeki mutluluklarına katkı sağlayabilmek. Bu yüzden çalışanlarımızı müzik çalışmalarına katılması yönünde teşvik etmeye devam edeceğim,“ diye konuştu.