Belediye personelinden Sevgi Evleri’ne yeni yıl hediyesi

Nilüfer Belediyesi çalışanları yeni yılda Bursa Sırameşeler Sevgi Evleri’nde kalan çocukları unutmadı. Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği yeni yıl etkinliğinde, çalışanlar, getirdikleri çok sayıda kitap, oyuncak ve kıyafeti kimsesiz çocuklar için oluşturulan dev hediye kutusunda topladı. Toplanan armağanlar Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Yeşilçiçek tarafından Sevgi Evleri Kuruluş Müdürü Hüseyin Erten’e teslim edildi.

Sevgi Evleri hakkında Kuruluş Müdürü Hüseyin Erten’den bilgi alan Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, ortak projelerin altına imza atmak istediklerini belirtti. Işıkyıldız, Sevgi Evleri’ni gezerek, çocuklarla da bir araya geldi.