haber

Bilişimcilerden Başkan Bozbey’e ziyaret

Bilgi toplumunun oluşturulmasına katkı sağlanması amacıyla kurulan Bilişim Sektörü İş Adamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD) Başkanı Dağhan Uzgur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde bulunan makamında ziyaret etti.


Gelişen teknoloji ve bilişim sektörünün konuşulduğu ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, dünyada endüstri 4.0’ın konuşulduğunu ve Türk toplumunun da bir an önce bu teknolojiyle buluşması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Bozbey, inovatif fikirlerin geliştirilmesi ve teknolojiden en üst seviyede yararlanmak için Nilüfer İnovasyon Merkezi’ni kurduklarını belirtti.


BİSİAD Başkanı Dağhan Uzgur da teknoloji alanında yeni projeler hayata geçirmek istediklerini söyledi. Uzgur, “Bursa’daki bilişimle ilgilenen gençlerin önünün açılması ve motivasyon sağlamamız gerekiyor. Gençleri çekirdekten yetiştirerek yeni projeler üretmeliyiz. Gençlerin hem sosyalleşebileceği hem de ortak projeler üretebileceği alanları oluşturmak zorundayız” diye konuştu.