haber

Bursa 19 Mayıs’ta geleceği için yürüyecek

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gururu, Nilüfer’de yine bir başka yaşanacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs günü düzenlenecek kutlamalarla bayram coşkusu yaşanacak. Nilüfer’de kutlamalar, çelenk töreni ile başlayacak. 19 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlenecek. Meydandaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek tören, Nilüfer halkının katılımı ile gerçekleşecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, Nilüfer Belediyesi’nin düzenleyeceği yürüyüşle taçlanacak.


GÖKSEL KONSER VERECEK


Yürüyüş, “Gençler gelecek için yürüyor” sloganıyla Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda gerçekleşecek. 19 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da FSM’deki Akuğur Market karşısından başlayacak olan yürüyüş, şarkılar ve marşlar eşliğinde gerçekleşecek. Her yıl olduğu gibi binlerce vatandaşın katılacağı yürüyüş, Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. İftarın ardından da saat 21.00’de sevilen şarkıcı Göksel, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda konser verecek. Göksel, seslendireceği parçalarla meydanı dolduracak olan binlerce kişiye 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu yaşatacak.


BOZBEY: FSM’DE HEP BERABER YÜRÜYELİM


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin başladığı gün olan 19 Mayıs’ta bütün halkı, hep beraber olmaya davet etti. 99 yıl önce 19 Mayıs’ta özgürlük meşalesinin yakıldığını söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Herkesi, 19 Mayıs günü saat 19.00’da, FSM Bulvarı’ndan Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’na yapacağımız yürüyüşe mutlaka katılmaya davet ediyorum. Gelin, geleceğimiz için omuz omuza yürüyelim. Cumhuriyetimizi sahiplendiğimizi dünya duysun” diyerek herkese çağrıda bulundu.