Boksta Nilüfer fırtınası

Nilüfer Belediyespor Boks Takımı, Bursa Boks İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Büyükler Boks Şampiyonası’na katıldı. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşen şampiyonaya Nilüfer Belediyespor’un başarılı boksörleri damga vurdu.

75 kiloda ringe çıkan Nilüfer Belediyesporlu Alperen Sefer rakiplerini geçerek Bursa şampiyonu oldu. +91 kiloda Ethem Sağlık ikinci olurken, +91 kiloda Mir Hazar Arslan da üçüncülük elde etti. Dereceye giren sporcular, Türkiye Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyespor adına Bursa’yı temsil etme hakkı kazandı. Büyük bir özveriyle çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Nilüfer Belediyespor Boks Takımı Antrenörü Şener Seyrek, “Sporcularımız şampiyonada iyi dereceler elde etti. Aralık ayında Bursa’da Türkiye Şampiyonası yapılacak. Amacımız spor kenti Nilüfer’i bu şampiyonada en iyi şekilde temsil etmek. Bize her türlü imkanı sağlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum” dedi.