haber

Dünya Astsubaylar Günü’nü huzurevinde kutladılar

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), 17 Ekim Dünya Emekli Astsubaylar Günü’nü Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde kutladı. Kutlamaya Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Işık, TEMAD Emekli Hv. Kd. Bçvş. Şinasi Doğaç, TEMAD Kadınlar Kolu Başkanı Nükhet Yılmaz, hayırsever işadamı Murat Altınmakas, emekli astsubaylar ve huzurevi sakinleri katıldı.

 

Nilüfer Belediye Başkan Vekili Zekeriya Işık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in selamını ileterek tüm astsubayların Dünya Astsubaylar Günü’nü kutladı. TEMAD Başkanı Şinasi Doğaç da 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nün hem kendileri için hem Türk halkı için hem de  vatan için çok önemli olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Bizler vatanın bağrından çıkan ve şuanda itibarsızlaştırmaya çalışıldığı hissedilen, yaşamış olduğumuz kötü olaylara karşı dik durmayı hâlâ en büyük kurum olarak gösteren TSK’nın omurgası, astsubaylarız. Bu gün bizim için canı gönülden ve büyük bir coşkuyla kutlanması gereken bir gün olarak görüyoruz. Bu maksatla bu günü Türkiye’de bizim en büyük üyemiz Halil Gürdaş’ın ikameti olan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde kutlamak istedik. Bizlere desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Ne mutlu Türküm diyene.”


Dernek Başkanı Şinasi Doğaç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey’e, hayırsever işadamı Murat Altınmakas’a, işadamı Mehmet Arda ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Büro Sorumlusu Sezen Baştimur’a teşekkür plaketi verdi.

 

Törenin ardından 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’ne özel hazırlanmış pasta kesildi.  Şarkıların ve türkülerin hep bir ağızdan söylendiği kutlama programında katılımcılar  gönüllerince eğlendi.