haber

Bozbey çalışanlarla öğle yemeğinde bir araya geldi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediyede çalışanlara yönelik yapılan “Çalışan Memnuniyeti Anketi”nden çıkan sonuç üzerine hayata geçirilen “Çalışanlarla Öğle Yemeği” uygulamasını devam ettiriyor. Belediye personelinin motivasyonunu arttırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve Nilüferliler’e daha iyi hizmet edebilmek için öğle yemeklerinde her seferinde farklı bir müdürlükten personeli makamında ağırlayan Başkan Bozbey bu defa

Mali Hizmetler Müdürlüğü personeliyle yemekte buluştu.

 

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Başkanlık Makamı’ndaki yemeğe Başkan Bozbey’in yanı sıra eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ile İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz katıldı.

 

Buluşmada yemekler yenirken, bol bol sohbet edildi. Personelin müdürlük sorumluluğundaki çalışmalarla ilgili önerilerini dinleyen Başkan Bozbey, beklentilerini de dile getirdi. Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarının vatandaşla gün içerisinde sık sık muhatap olduğuna dikkat çeken Bozbey, “Sizler vatandaşla diyaloglarınızda belediyemizi temsil ediyorsunuz. Hizmeti verirken, vatandaşa Nilüfer’de yaşamanın ayrıcalığını da hissettirin. Hepimizin amacı, Nilüferlileri gülümsetmek” dedi.

 

Keyifli geçen yemeğin ardından Başkan Bozbey personelle hatıra fotoğrafı da çektirdi.