haber

Bozbey çiftinden Roman havası

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi'nin ÇGD Oscar’ı olarak adlandırılan "2015 Kent Kültürüne Hizmet Ödülü"ne değer görülen Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu yine anlamlı bir konsere imza attı. Koro, Dünya Kadın Hakları Günü çerçevesinde Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği yararına konser verdi. Uğur Mumcu Sahnesi’nde gerçekleşen konsere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile eşi Seden Bozbey damgasını vurdu.


Konserin Roman şarkıları konseptindeki ikinci bölümünde Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey de Roman kostümüyle Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu koristleri arasına katıldı ve koroya eşlik etti. Şef Dr. Aysel Gürel yönetimindeki koro seslendirdiği parçalarla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.  Gecede Roman kadın tiplemesiyle Hülya Veziroğlu da büyük alkış topladı.


İzleyenlere keyifli anlar yaşatan konser sonunda, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Üzümcüler'in koro için hazırladığı 10. yıl pastasını birlikte kesmek üzere Başkan Bozbey ile Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör ile birlikte sahneye davet edildi. Başkan Bozbey, sahnede önce eşi Seden Bozbey'e çiçek verdi, ardından "İlle de Roman olsun" şarkısında Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör ile birlikte koroya eşlik etti.


Şarkının ritmine kendini kaptıran Seden-Mustafa Bozbey çifti tezahüratlar eşliğinde sahnede Roman figürleriyle dansa başlayınca renkli görüntüler yaşandı. Başkan Bozbey ile eşi Seden Bozbey’in sergiledikleri samimi görüntü salonda büyük alkış aldı.