Nilüfer Belediyespor basketbolda büyük farkla galip

Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde iddialı takımlarından olduğunu ortaya koydu. Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı Nilüfer Belediyesi Yüzüncüyıl Spor Tesisleri’nde Bursa Basket takımını konuk etti. Maça çok hızlı başlayan Nilüfer Belediyespor daha ilk dakikalarda farkını ortaya koydu ve ilk periyot 27-8 bitti. İkinci periyotta da aynı performansı gösteren Nilüfer Belediyesporlu oyuncular ilk yarıyı 63-23 üstünlükle bitirdi. Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Nilüfer Belediyespor karşılaşmayı büyük bir farkla kazandı. Maçı 125-40 tamamlayarak ilk galibiyetlerini alan Nilüfer Belediyesporlu oyuncular taraftarlarını sevince boğdu.

Maç boyunca Nilüfer Belediyespor’da Mehmet Çolak 20 sayı 10 ribaunt, Batuhan Kilci 17 sayı 12 rinat, Eren Ulukök 21 sayı 4 asist, Tunç Yıldız da 13 sayı, 5 top çalma, 8 asist ve 3 ribaunt ile öne çıkan isimler oldu.