haber

Bozbey: Dağyenice’de kaçak yapıya izin yok

Her hafta cuma günleri makamını Nilüfer’in bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu hafta Nilüfer’in doğal güzellikleriyle ünlü mahallesi Dağyenice’deydi. Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte sabah saatlerinde Dağyenice Mahallesi’ne gelen Başkan Bozbey gün boyu çalışmalarını burada sürdürdü. Bozbey mahalleli ile görüşerek sorunları ve talepleri yerinde gördü, bilgi aldı. Başkan bozbey ile görüşme talebinde bulunanlar da Dağyenice’ye gelerek görüşmelerini burada gerçekleştirdi.


İlk görüşmesini Mahalle Muhtarı Rıdvan Burhan ile yapan Başkan Bozbey, mahallede yapılacak çalışmaları ve talepleri konuştu. Dağyenice’nin Nilüfer’in önemli bir mahallesi olduğunu belirten Başkan Bozbey, burada kaçak yapılara izin vermediklerini belirtti. Başkan Bozbey, “Yapılan kaçak yapıları yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz” dedi. Ziyarette Muhtar Rıdvan Burhan, mahalleye meydan kazandırmak istediklerini söyledi. Mahalle meydanı düzenleme projesinin devam ettiğini belirten Başkan Bozbey, “İçinde muhtarlığın da yer aldığı Mahalle İletişim Merkezi’nin ihalesi yapıldı. Proje yakın zamanda hayata geçecek” dedi. Bozbey, Dağyenice’deki eski hamamın da restore edilerek yaşam alanı olarak değerlendirilebileceğini kaydetti.

 

Muhtar Burhan: Belediye hizmetlerinden memnunuz

Nilüfer Belediyesi’nin Dağyenice’ye yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını belirten Muhtar Rıdvan Burhan da “Taleplerimize kısa zamanda cevap alıyoruz, isteklerimiz yerine getiriliyor” diyerek teşekkür etti.

 

Bozbey: Kadın Derneği daha aktif olmalı

Başkan Bozbey, Dağyenice Kadın Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti. Dernek üyesi kadınlar Başkan’dan dernek binasının bahçesi için masa, sandalye ve kamelya yapılmasını istedi. Bozbey de bu talebi olumlu yanıtladı. Kadınların dernek binasında verdikleri kahvaltı hizmeti ve sattıkları ürünlerle bir gelir elde ettiklerine dikkat çeken Başkan Bozbey, Kadın Derneği üyelerinden daha aktif olmalarını istedi.