Bozbey’den öğrenci yurtlarına destek sözü

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Halime Hatun Yurdu  ile Uludağ Yurt müdürlüklerini ziyaret ederek çalışmalar ve yapılabilecekler  hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Bozbey’e ziyaret sırasında Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Adil Kayaoğlu ve Ahmet Çakıcı da eşlik etti. Başkan Bozbey, Kredi Yurtlar Kurumu Halime Hatun Yurt Müdür Vekili Özlem Gülten ve Kredi Yurtlar Kurumu Uludağ Yurt Müdürü Emine Koz ile birlikte bina çevresinde incelemelerde bulundu. Bozbey, fiziki şartların iyileştirilmesi için destek olacaklarını belirtti.

Yurtları ziyaret ederek sorunları yerinde görme imkânı bulduklarını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “3 bin 500 öğrencimizin fiziki şartların iyi olduğu yerde kalması son derece önemli. Eğitim ve sosyal faaliyet açısından öğrencilerimizin kaldığı yerler daha nitelikli olmalı. Biz de kurum olarak fiziki şartların iyileştirilmesi adına çalışma yapacağız. Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.