haber

Bozbey’den öğrencilere: Kendinize hedef belirleyin

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uğur Okulları Hazırlık Lisesi öğrencileri ile “Kariyer Günleri”nde bir araya geldi. Öğrencilerle samimi bir havada geçen buluşmada Başkan Bozbey,  bugünkü görevine geliş sürecini ve deneyimlerini paylaştı.

Öğrencilere toplumun her kademesinde görev yapmaya aday olduklarını hatırlatan Bozbey,  “Sizler geleceğin belediye başkanları, sanayicileri, işadamları, yöneticilerisiniz. Bu anlamda Türkiye’nin tarihini incelediğimizde hep şunu gözlemledim; odak noktamız “Önce insan” olduğu takdirde başarı da, mutlaka peşinden gelecektir” dedi.

1999 yılında Nilüfer Belediye Başkanlığı görevine ilk geldiğinde hedef belirlediğini söyleyen Bozbey, bu hedefini şöyle anlattı: “Nilüfer eğitim–bilim, kültür- sanat ve spor kenti olmak zorundadır. Bunu da bugün başarabildiğimizi görüyoruz. Sizler de hangi işi yaparsanız yapın öncelikle hedefinizi belirleyin göreceksiniz ki başarılı olacaksınız” dedi. Belediye Başkanlığı dönemindeki projelerini ve deneyimlerini öğrencilere aktaran Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey söyleşide öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Söyleşinin öğrenciler açısından çok verimli geçtiğini belirten Uğur Okulları Genel Koordinatörü Mehmet Yıldız, eğitime ve eğitimciye verdiği desteklerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Öğrenciler de keyifli ve verimli geçen söyleşi sonunda Başkan Bozbey’e çiçek verip, teşekkür ettiler.