Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Valiler Kararnamesi ile Konya’dan, yeni görev yeri olan Bursa’ya atanan Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Bukle Erman, Ahmet Çakıcı, Nazlı Yazgan ile Adil Kayaoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Başkan Mustafa Bozbey, Vali Canbolat’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Nilüfer hakkında Vali Canbolat’a bilgiler veren Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin “Önce insan” anlayışıyla hayata geçirdiği projeleri ile çalışmalarını da anlattı.

 

BOZBEY: GÜZEL HİZMETLERİ HEP BERABER VERECEĞİZ

 

Vali Yakup Canbolat ile birlikte hem Bursa’ya hem de Nilüfer’e güzel hizmetleri kent yöneticileri olarak birlikte vereceklerini belirten Başkan Bozbey, “Sayın Valimizin desteğiyle birlikte, Nilüfer özelinde de eksik olan işlerimizi bir an önce tamamlayıp, vatandaşımızın gülümseyecek düzeye gelmesini hep beraber sağlamış olacağız. Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Kendisi çok ilgilendi. Bursa’yı kısa süre içinde tanımış olması, ayrıca Nilüfer’i özel olarak gündemine alarak tanımış olması bizleri de son derece mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Valisi Yakup Canbolat da, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.