haber

Bozbey’e Belediyecilikte Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği ve Yedinci Şehir Enstitüsü tarafından başarılı 21 belediye başkanına Belediyecilikte Yaşam Boyu Başarı Ödülü verildi. 2009 yerel seçimlerinin 1111. gününde Ankara Crowne Plaza’da yapılan ödül töreninde, Bursa’nın 3 dönem üst üste seçim kazanan tek belediye başkanı olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e Belediyecilikte Yaşam Boyu Başarı Ödülü verildi.

Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı ve 7. Şehir Enstitüsü Koordinatörü Mutlu Çınar törende yaptığı konuşmada “Türkiye’de çok önemli hizmetlere imza atmış ve halkı tarafından 3 dönem, 4 dönem üst üste belediye başkanı olarak seçilen il ve ilçe belediye başkanlarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Birçok kurum ve kuruluş, dernek, gazete, dergi anket adı altında başarı ödül törenleri düzenliyor. Bunlar ne kadar sağlıklı oluyor bilemiyoruz ama en iyi anket halkın oylarıdır ve 3-4 dönem üst üste seçilen il ve ilçe belediye başkanlarımıza Yaşam Boyu Başarı Ödülü ile ödüllendirmek istedik,” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte Türkiye'de 3 dönem ve üzeri belediye başkanı olarak seçilen ve öncü projelere imza atan 21 belediye başkanına ödül verilen gece hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. Başarılı belediye başkanlarına, belediyecilikte 3 dönemi temsil eden nar şeklinde yapılmış Kütahya çinisi hediye edildi.