haber

Bozbey: Esentepe Mahallesi parka kavuşacak

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ karavanıyla makamını Nilüfer’in farklı mahallelerine taşımaya devam ediyor. Gittiği mahallelerde muhtar ve kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Bozbey, sıkıntıları da yerinde görme fırsatı buluyor. Başkan Mustafa Bozbey’in bu haftaki durağı Esentepe Mahallesi oldu. Bozbey, ilk olarak Esentepe Mahalle Muhtarı Hacı Özkan ile makamında görüştü. Mahalleye her yaştan insanın faydalanabileceği bir park kazandırmak istediklerini belirten Başkan Bozbey, “Çalışmalara yakın zamanda başlayacağız. Bölgeyi halkın sosyalleşebileceği bir parka kavuşturmak istiyoruz. Proje tamamlandığında nefes alınabilecek güzel bir alanı Esentepelilerin hizmetine sunacağız” dedi. Çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirten Esentepe Mahalle Muhtarı Hacı Özkan da hizmetlerden dolayı Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Başkan Bozbey’i ziyaret edenler arasında Esentepe Mahalle Komitesi üyeleri ile çocuklar da vardı. Komite üyelerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Bozbey, sıkıntıların giderilmesi için ilgili müdürlere anında talimat verdi. Çocuklarla da makamında sohbet eden Başkan Bozbey, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Gün boyu çalışmalarını Esentepe Mahallesi’nde sürdüren Başkan Bozbey, gelen randevu taleplerini de burada gerçekleştirdi.