haber

Nilüfer Belediyespor Yaz Spor Okulları’nda sertifika sevinci

Çocukların yaz tatilini sporla iç içe geçirmelerini sağlamak amacıyla Nilüfer Belediyespor tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem sona erdi. 20 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri, Altınşehir Gençlik Merkezi ile  Yüzüncüyıl Spor ve Gençlik Merkezi’nde futboldan basketbola, kort tenisinden capoeiraya birbirinden farklı branşlarda eğitim gören 401 sporcu, düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştu.

6-14 yaş grubundaki sporculara sertifikaları Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Ali Kızılkaya, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay, Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Tan Gündüz ile Erol Yılmazer tarafından verildi.

Sporun her branşını Nilüferliler ile buluşturmak için çalıştıklarını belirten Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Yılmazer, “Gerek Nilüfer Belediyesi, gerekse Nilüfer Belediyespor Kulübü olarak her türlü imkan halkımızın spor yapabilmesi için seferber ediliyor. Konu spor, sağlık ve sanat olunca kar zarar hesabı yapılmaz. Biliyoruz ki spor, sanat ve sağlığa yapılan her yatırım kardır” dedi.

Sertifika töreninin ardından yapılan dans ve capoeira gösterileri de büyük ilgi gördü.