haber

Bozbey Iğdır'da halkla buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız ve Adil Kayaoğlu ile birlikte serhat şehri Iğdır’ı ziyaret etti. CHP Genel Merkezi’nin organizasyonu kapsamında Türkiye’nin en doğusundaki il olan Iğdır’a giden Bozbey’e bölge halkı büyük ilgi gösterdi. Başkan Bozbey ve beraberindekileri, Cumhuriyet Halk Partisi Iğdır İl Başkanı İlhan Zor ve partililer havaalanında coşkuyla karşıladı. Bozbey ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Iğdır il Başkanlığı’nı ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Iğdır İl Başkanı İlhan Zor, Nilüfer’den yapılan bu ziyaret için Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür etti. Zor, Nilüfer heyetine Iğdır’a ilişkin bilgi de verdi.


Iğdır’da 3 gün kalan Başkan Bozbey ve beraberindeki heyet, kent merkezinin yanı sıra Aralık, Karakoyunlu ve Melekli İlçelerine de giderek halkla bir araya geldi. Bol bol halkı dinleyen Bozbey, daha mutlu, daha yaşanılır bir Türkiye için görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Özellikle gençler, yoğun ilgi gösterdikleri Başkan Bozbey ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

“NİLÜFER’DEN IĞDIR’A DOSTLUK KÖPRÜSÜ”

 

İlk kez Iğdır’a gittiğini söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 3 gün boyunca dolu dolu geçen ziyareti “Çok verimli oldu” diyerek değerlendirdi.  Bozbey, “CHP Genel Merkezi’nin organizasyonuyla güzel ülkemizin en doğusundaki illerden biri olan Iğdır’a gittik. Iğdır’ın ilçelerini gezdik, birbirinden güzel, çok sayıda insanla tanıştık. Birbirini tamamlayan kültürlerimizin renkliliğine, güzelliğine bir kez daha şahit olduk. Gittiğimiz her durakta, karşılandığımız her yerde güler yüzlü insanların sıcak sohbetleriyle ağırlandık. Anadolu insanının sıcaklığını bir kez daha görme mutluluğuna eriştik. Bol bol dinledik ve bol bol anlattık. Daha da önemlisi, Nilüfer’den Iğdır’a selam ve sevgilerimizi ileterek dostluk köprüsü oluşturduk. Ülkemizi, geleceğimizi, nasıl daha mutlu olabileceğimizi ve bunun için neler yapabileceğimizi konuştuk. Hepimizin gündemi olan Anayasa referandumunu karşılıklı tartıştık, değerlendirdik. Iğdır’daki o güzel insanlardan aldığımız enerjiden de edindiğimiz izlenimle eminiz ki oradan da çıkan sonuç hepimiz için “Hayır”lı olacak” dedi.