Bozbey 'Mükemmellik Elçisi' oldu

KalDer’in 25. yıl etkinlikleri kapsamında “Mükemmelliği Sürdürmek” ana temasıyla düzenlenen 24. Kalite Kongresi 17-18 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı kongrenin açılışında TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve EFQM Yönetim Kurulu Başkanı Andreas Wendt birer konuşma yaptılar. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ise video mesajı ile KalDer’in 25. yılını kutladı. Konuşmaların ardından Mükemmellik Elçileri plaket törenine geçildi. Tören kapsamında kalite ve mükemmellik yolculuğunun sürdürülebilirliğine katkı ve katılımda bulunmuş kurum, kuruluş ve kişilere plaketleri sunuldu. Nilüfer Belediyesi de 2013 yılında Viyana’da düzenlenen törende Avrupa’da dahi hiçbir belediyenin almadığı EFQM Başarı Ödülü’nü Türkiye’ye getirmesinden dolayı “Mükemmellik elçisi” plaketiyle onurlandırıldı. Törende Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e plaketini KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan verdi. Kongreye Nilüfer Belediyesi de geniş bir katılım sağladı. Başkan Mustafa Bozbey’le birlikte Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Meclis Üyeleri Atakan Çorbacı ve Nilgün Berk ile ilgili müdürler ve çalışanlar oturumları dikkatle dinleyerek kıyaslama ve yeni bilgiler edinme olanağı buldular.