haber

Bozbey: Nilüfer’i birlikte gülümseteceğiz

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, personelle yaptığı kahvaltı buluşmalarını Özel Kalem Müdürlüğü çalışanları ile sürdürdü. Müdürlük çalışanlarının hepsinin katılımıyla Halk Evi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Bozbey, hem özverili çalışmaları için teşekkür etti hem de daha iyi hizmet için görüş alışverişinde bulundu. Çalışanların evlerinde yapıp getirdikleri ile hazırlanan kahvaltının çok değerli olduğunu söyleyen Bozbey, “Böyle özel kahvaltılarda sohbet daha samimi oluyor. Sizinle yakın çalışma arkadaşı olsak da böyle bir ortamda bir araya gelmek benim için de sizin için de daha verimli” dedi.

 

Özel Kalem Müdürlüğü çalışanlarının yükünün daha fazla olduğunu söyleyen Bozbey, şöyle devam etti: “Sizler çoğu zaman halkla benim aramda köprü görevi görüyorsunuz. Yükünüz biraz fazla. Ama bu konuda bütün arkadaşlarımızın çok duyarlı olduğunu biliyorum. Halkın hassasiyetleri son dönemde arttı, beklentiler fazlalaşıyor. Buraya gelenlerin çoğu, sorunlarını aktarmak istiyor ve elbette hassas durumdalar. Sizler de bu durumda daha anlayışlı, daha dikkatli davranmak zorundasınız. Ne olursa olsun biz yine her zaman güler yüzlü bir şekilde işimizi yapmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Nilüfer'i gülümseteceğiz.”

 

Verimli geçen kahvaltıda Başkan Bozbey, çalışanların daha iyi hizmete ilişkin görüşlerini aldı ve yaşanan bazı aksaklıkların giderilmesi için neler yapılacağı üzerinde konuşuldu. Bozbey, kahvaltının sonunda bütün personele, çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür etti.