haber

Bozbey, Pedmer Tıp Merkezi’ni ziyaret etti

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Her zaman daha iyiye’ anlayışıyla Ataevler Mahallesi İzmir Yolu üzerinde hizmet veren Özel Pedmer Tıp Merkezi’ni Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Meclis Üyesi Atakan Çorbacı ve Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Bozbey, Pedmer Tıp Merkezi Genel Koordinatörü Timur Tanyer’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tanyer, tıp merkezinde ağız ve diş sağlığı, çocuk sağlığı ve hastalıkları, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum ve çocuk gelişimi konusunda hizmet verdiklerini kaydetti. Tanyer, Özel Pedmer Tıp Merkezi’nin 2005 yılında çağdaş ve modern tıp uygulamalarını, etik değerleri temel alarak sunma ve referans merkezi hedefiyle kurulduğunu söyledi. Her zaman daha iyiye anlayışıyla kaliteli ve güler yüzlü hizmet verdiklerinin de altını çizen Tanyer, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de insan ve çevre sağlığının önemine vurgu yaparak Özel Pedmer Tıp Merkezi’ne çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey Tıp Merkezi’ni gezerek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.