haber

Bozbey personeliyle kucaklaştı

Dört kez üst üste belediye başkanı seçilerek Türkiye’de en uzun görev yapan yerel yöneticiler arasına giren Nilüfer Belediye Başkanı yeni döneminin ilk gününde Nilüfer Belediyesi  personeliyle kucaklaştı. Nilüfer Belediyesi çalışanları Başkan Bozbey ile yeni meclis üyelerini alkışlarla karşıladı. Nilüfer Belediyesi Ritm Grubu da karşılamaya vurmalı çalgılarıyla renk kattı.  Başkan Bozbey’e tüm çalışanlar  adına çiçek takdim edilerek, seçimde gösterdiği başarıdan dolayı kutlandı. Bu sırada bazı personel gözyaşlarına hakim olamadı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de tebrikleri kabul ederek, her personel ile ayrı ayrı kucaklaştı.

Bozbey personele hitaben yaptığı konuşmada, emeklerinden dolayı bütün çalışanlara teşekkür etti. Bozbey “Örnek ve Lider Kent” olarak bundan sonraki hedefin dünyada örnek olacak bir yerel yönetim olduğunu söyledi. Bozbey şöyle dedi: “Sizlerle yeni dönemde de beraber olmaktan mutluyum, gururluyum. Nilüfer halkı tarihte örneği çok az olan bir rekora imza atarak, bizleri dördüncü kez kendilerine hizmet etmekle onurlandırdı. Çalışmalarımıza, planlarımıza, projelerimize güvendiğini gösteren Nilüferliler, bugüne kadar yaptıklarımıza başarılı  not verdi. Bu başarı hiç şüphesiz sizlerindir. Eğer Nilüfer Belediyesi olarak bu yarışta ipi göğüslediysek, sizlerin yaratıcı, başarılı, fedakar çalışmalarınız sayesindedir. Nilüfer Halkı bir kez daha demiştir ki: “Nilüfer Belediyesi yaparsa en iyisini yapar” Bu gerçeğin anlaşılması hepimiz için gurur kaynağıdır. Her zaman söylediğim gibi başarı şahsımın değil, sizlerindir. ‘Gülümseyen Dostlarımıza’, bu yolculukta gece gündüz çalışan sizlere , tüm Nilüferlilere yürek dolusu teşekkür ediyorum. Sizleri seviyorum, emeklerinize teşekkür ediyorum. Nilüfer Belediyesi’nin yüksek çıtası daha yükselmiştir. Bundan böyle daha fazla çalışarak, herkese kucak açarak yolumuzda yürüyeceğiz. ‘Örnek ve Lider Kent’  yaratma hedefimizde el ele, gönül gönüle çalışarak Nilüferliler’e layık olmaya çalışacağız.  Yeni  dönemde  yapacak çok işimiz var. Yine “Önce İnsan” diyerek bütün Nilüferlileri kucaklayacağız. İnanıyorum ki, Nilüfer sadece Türkiye’ye değil dünyaya örnek olacaktır. Hedefimiz dünya kenti olmaktır”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni meclis üyeleri ve Nilüfer Belediyesi çalışanları daha sonra yeni dönemin ilk günü için “Dört çarpı dört, 7-24 saat hizmet” diyerek  pasta kesti. Bozbey pasta kesiminin ardından çalışanların tebriklerini ayrı ayrı kabul etti.