haber

Bozbey tebrikleri kabul ediyor

“Birlikte başardık, birlikte sürdüreceğiz” sloganıyla 30 Mart seçimlerinde Nilüferlilerin büyük desteğini alarak dördüncü kez başkan seçilen Mustafa Bozbey, kutlama ziyaretlerini Nilüfer Belediyesi’nde bulunan makamında kabul ediyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ilk ziyareti Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Turhan Tayan gerçekleştirirken, CHP Bursa Eski İl Başkanı Gürhan Akdoğan da Bozbey’i makamında tebrik etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i siyasetçilerin yanı sıra sivil toplum örgütleri de ziyarette bulundu. Bursa Rotary Kulüpleri Yöneticileri’ni makamında kabul eden Mustafa Bozbey bir taraftan tebrikleri kabul ederken diğer bir taraftan da yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni dönem hakkında bilgi verdi,  “Türkiye’de yeni bir yerel yönetim modeli oluşturuyoruz” dedi. 2009 yılında uygulamaya başladıkları ve yeni dönemde de Belediye’nin yönetim yapısında değişiklikler yaparak demokrasiyi yerelden güçlendireceklerini belirten Mustafa Bozbey, Mahalle Komiteleri’nin önemine değindi. Türkiye’ye örnek olacak katılımcılık anlayışıyla 4x4 Başkanlık, 7/24 hizmet anlayışıyla yurttaşların söz sahibi olacağını söyledi. Üst yönetimde oluşturulacak komisyonlar aracılığıyla müdürlüklerin stratejik planlara göre hareket edeceklerini de ifade eden Bozbey, Mahalle Komiteleri ile projelerin tartışıldıktan sonra hayata geçirileceğini belirtti. Bozbey, bu sayede mahalleye yapılacak olan hizmetlere mahallelinin vakıf olacağını ve uygulanacak hizmetler noktasında söz sahibi olacaklarının altını çizdi. Mustafa Bozbey, komisyonların oluşmasından kısa bir süre sonra mahalle komitesi seçimlerinin de yapılacağını söyleyerek Nilüferliler'in Mahalle Komitesi’ne sahip çıkmasını istedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e  DİSK Genel İş Sendikası Yöneticiler, Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. İsmail Göğüş, Atatürkçü Düşünce Derneği, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve BUSİAD Yönetim Kurulu da kutlama ziyaretinde bulundu.