Bozbey Türkiye’deki en başarılı belediye başkanları arasında

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yaptığı çalışmalarla halkın gönlündeki yerini her geçen gün artırıyor. Gezici araştırma şirketinin yaptığı araştırma Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in başarısını da gözler önüne seriyor. Gezici Araştırma şirketinin, 16-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye çapında gerçekleştirdiği araştırmaya göre büyükşehir belediye başkanları sıralamasında ilk beşte, üç CHP’li belediye, iki MHP’li belediye var.

Halka sorularak yapılan ankette ilçe belediye başkanları sıralamasında ilk 7’de Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de var. İlçe belediyeleri sıralamasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i, halkın yüzde 60.2’si başarılı buldu. Bozbey, bu puanla Türkiye’deki en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yedinci sırada yer aldı. Ankete göre en başarılı ilçe belediye başkanları arasında ilk üç sırada CHP’li başkanlar bulunuyor. Ankete göre birinci sırada CHP’li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin birinci olurken, ikinci sırada yüzde 63.4. ile Muğla-Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, üçüncü sırada yüzde 63.1 ile İzmir-Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina yer aldı.